fredag 14. februar 2014

Prosjekt lekerom

Endelig skal vi begynne på dette rommet. Vi bor i et lite rekkehus der det er viktig og gjøre det beste ut av den plassen vi har. Fra stuen har vi en dør inn til et rom som vi enda ikke har gjort noe med. Dette har blitt brukt til lekerom for Markus da det er litt dumt for han å måtte gå ned på rommet for å leke og vi slipper å ha alle lekene i stuen. Det er også veldig lett å bare rydde alt inn der (han drar jo lekene seff inn i stuen og) og lukke døren når vi får besøk.

Vi har ikke gjort noe med dette rommet enda da vi har vert litt usikker på om det skal bli barnerom til TM med en gang eller om det skal fortsette å være lekerom. Men nå blir det i første omgang lekerom til begge to. Markus går jo selv opp og ned trappen nå og leker litt på rommet sitt nede, men det er kjekkere for han og kunne være her opp med oss. Tanken er at de etterhvert skal sove sammen på hans rom før de trenger å ha vært sitt. Men det er uansett en stund til da hun foreløbig sover inne med oss.

Så nå tenker vi å pusse opp rommet med tanke på at hun skal overta det en gang og jeg har kjøpt den fineste wallstickeren fra stilligevegger.no.

Dette skal bli et lekent rom der ungene synes det er gøy å være. Om noen vet om noen kjekke, litt nøytrale oppbevarings kurver/kasser o.l er det bare å rope ut.

Tingene nedenfor er fra www.toispann.no og www.stiligevegger.no






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar