mandag 28. november 2011

Sykdom

Hei og hopp:) Her på Hjellestad går dagene unna med sykdom og andre aktiviteter. Vi bor i huset til mine foreldre og har gjort det siden onsdag, her skal vi være i en uke og passe min lillebror mens de er i syden. I forige uke ble jeg syk og smittet da selvfølgelig min lille Markus, som om han ikke hadde nok med kolikken!!!! Men han er heldigvis på bedringens vei. Vi har nå vert hos kiropraktor 3 ganger og begynner endelig å merke noe. I går hadde vi 1 kveld på uker uten noe grining eller magevondt, han sovnet til og med i sin egen seng, godt for alle 3! Nå skaol vi kose oss med den nye serien Homeland før vi tar kvelden.


Sliten gutt

fredag 18. november 2011

Update

I dag har jeg vert til kiropraktor med Markus og har stor tro på dette! Kiropraktoren var kjempe flink og hyggelig, Markus lå bare å gliste til han når han bøyde og tøyde på han. Fant ut at han er litt asymetrisk i hodet og at dette kan gjøre at noen nerver er i klem som igjen kan gi utslag på fordøyelses systemet. Skal derfor gå til behandling med han to ganger i uken i tre uker framover, så får vi håpe det hjelper, har hørt om mange som har god erfaring med dette. Godt å se gutten min i gode hender! I kveld skal vi bare slappe av og nyte at det endelig er helg. Ha en strålende helg dere:)


torsdag 17. november 2011

Raske menn

Som overskriften sier skal vi på raske menn i dag, noe vi gleder oss veldig til! Markus har nå fått påvist kolikk stakkers, så nå gjør vi alt vi kan for å hjelpe han. Har skiftet morsmelkerstaning, gir han sukker vann, trøster og skal bestille time til kiropraktor. Er ikke noe kjekt for ha å ha vondt hele tiden! Men vi koser oss også innimellom og gutten vår blir større og større for ver dag som går, og utforsker mer og mer. Er utrolig kjekt å fasinerende og følge med på utviklingen.

Siden jeg ikke har hatt tid til å blogge så mye i det siste oppdaterer jeg dere med bilder fra de siste dagene/uken.

 Markus vil helst bli bært og da er bereselen genial!

 Onkel Andreas og Onkel Eirik på besøk
 Markus blir mer og mer intrisert i lekene over vippestolen

lørdag 12. november 2011

Barnepass

Da var det på tide å skrive noen ord her igjen. Tiden har gått i ett med lille for tiden! Han har hatt masse vondt i magen og griner desverre derfor mye på kveldene/natten, han har nok desverre litt kolikk tror vi. Er forferdelig vondt i mamma hjertet når Markus har det vondt. Har blitt lite søvn på oss i det siste så nå er vi rimelig slitne. Markus er derfor på besøk hos mormoren og morfaren sin i natt, slik at vi skal få tatt oss litt inn igjen. Synes egentlig (for min del) at det er litt tidlig og levere han fra seg allerede, men samtidig så har han det ganske godt der han er og det er mye bedre for han med to opplagte foreldre.

Nå som han har hatt så mye vondt i magen har vi prøvd alt for å hjelpe han og har nå skiftet fra Nan til Hipp sin økologiske morsmelkerstatning. Dette ser ut til å hjelpt han litt. Fikk også høre at det er mange babyer som får vondt i magen av Nan og at den ikke brukes på sykehuset. Jeg synes det er fryktelig dumt og rart at når en ikke får til ammingen og har prøvd alt med hjelp av ammepoliklinisk ikke får noe som helst informasjon om erstatning når det er det som blir eneste utvei. Vi slet med ammingen i 3 uker før det ble erstatning som var løsningen og da ble vi bare kastet uti det uten noen som helst oppfølging eller informasjon. Dette synes jeg er utrolig dumt og det hjelper ikke akkuratt på selvfølelsen når en føler seg en smule mislykket når en ikke får til å amme barnet sitt!

Men, nok mas fra meg. Gutten min er hvertfall kjempe blid og har det godt på dagtid og ser omtrent alltid ut slik som på bildet under<3<3


mandag 7. november 2011

Jul

Så var helgen over og jeg har endelig fått min kjære hjem i igjen. Helgen ble litt tøffere enn jeg hadde trodd og har funnet ut at "alene mamma" er ikke noe for meg. Har fått mye respekt for dem som er det i løpet av denne helgen. Markus har nemlig hatt mye vondt i magen sin stakker og har dermed hold meg våken omtrent hele helgen. Men slik er det vell. Nå er heldigvis Steffen kommet hjem igjen og kan avlaste litt. Men innimellom øktene har han vært blid som en solstråle, han smiler og ler som bare det og er helt herlig. Tar meg selv i å bli forelsket på nytt og på nytt.

Nå skal jeg snart til byen å møte Silje og Frida. Vi skal handle litt julepynt (vertfall jeg) før alle de fine tingene er utsolgt. Gleder meg så utrolig mye til desember i år og synes det er fantastisk at jeg har fri og kan være hjemme og høre på julemusikk og dulle med gutten min hele mnd!


Rimelig slitne begge to...

torsdag 3. november 2011

Kremmerhuset

Kremmerhuset er min nr 1 favoritt butikk. Jeg finner såå mye fint der og kan sjelden gå tomhendt ut av butikken! Vell, nå har de kommet med nettbutikk og jeg er så glad. Vet ikke helt om det er en dum eller bra ting, men jeg går for sistnevnte. Ta en titt innom da vell;)




(Bilder hentet fra google og kremmerhuset.no)

onsdag 2. november 2011

Kosestund

I går var jeg hos Maren på litt kvelds sammen med Kaja. Alltid så herlig å være med disse to jentene mine, bare avslapping og kos vær gang. Tror ikke Markus synes det er så gale heller, han får nemlig en god dose med kos vær gang han ser de, nesten så jeg er litt redd de kommer til å spise han opp en gang! Søte og gode venninner er de vertfall.



tirsdag 1. november 2011

Babysang

Som overskriften sier  var jeg og Markus på baby sang med Frida (mitt tantebarn) og Silje, noe som var veldig kjekt. Hadde ikke så mange forventninger til det før jeg dro, men ble veldig positivt overasket. Markus for sin del sov seg gjennom hele seansen, men blir nok mye kjekkere for han etterhvert som han blir eldre. Var utrolig herlig å se hvordan alle de andre litt eldre babyene reagerte, de storkoste seg og smilte og lo. Rart hvordan forskjellene på babyer er så store med bare noen mnd mellomrom.

Blir for tiden mer og mer glad i mammarollen, har vert kjekt hele tiden, men en blir liksom mer og mer bevist på situasjonen om at en er blitt mamma ettervert som tiden går. Kjenner tårene presser på vær gang Markus smiler eller gjør noe annet. Klissete? Ja! Men slik er det å være mamma, mener mammaer har lov å være litt klissete!